2011. április 25., hétfő

PROFI IRODAI / OTTHONI IRATMEGSEMMISITŐ,ÚJ GARIVAL - Jelenlegi ára: 5 090 Ft

ELADÓ EGY TELJESEN ÚJ, MINŐSÉGI GENIE 900 SPS TIPUSÚ,  IRODAI VAGY OTTHONI HASZNÁLATRA KIFEJLESZETT  MULTIFUNKCIÓS ÍRATMEG SEMMÍSÍTŐ ÉS AUTOMATA CERUZAFARAGÓ KÉSZÜLÉK! A KÉSZÜLÉK HOSSZÁBAN VÁGJA APRÓ DARABOKRA A MEGSEMÍSÍTÉSRE ITÉLTMAX A4 MÉRETŰ PAPÍROKAT, MINDEZT TELJESEN AUTOMATIKUSAN VAGY MANUÁLISAN. CSAK NYOMJA A VÁGÓRÉSZBE A PAPÍROKAT ÉS MÁR DARABÓL IS. EGYSZERRE 5 RÉTEG PAPÍRT KÉPES FELDARABOLNI. TARTOZÉK 7 L ES SZEMÉTGYÜJTŐVEL, IGÉNYES KIVITELEZÉSŰ MINŐSÉGI-MÁRKÁS TERMÉK, NEM GAGYI!!! NAGYON JÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!!!
Made In Germany
NE DOBJA SZEMÉLYES ÍRATAIT MEGSEMMÍSÍTŐ NÉLKÜL KUKÁBA, MIVEL ILLETÉKTELEN SZEMÉLYEK VISSZAÉLHETNEK ADATAIVAL. SEMMISÍTSE MEG, TEGYE HASZNÁLHATALNNÁ MÁSOK SZÁMÁRA SZEMÉLYES ADATAIT TARTALMAZÓ ÍROMÁNYAIT, SZÁMLÁIT, PAPÍRJAIT.
TECHNIKAI ADATAI: (NÉMET)
http: //www. genie-online. de/assets/Produkte/Office/Aktenvernichter/GENIE-900-SPS/DatenblattGENIE-900SPS. pdf
A készülék teljesen ÚJ, gyári bontatlan csomagolásban kerül átadásra. Nem használt termék! Magánszemélyként 1 hét teljeskörű garanciát vállalok a működésére!
A nem rendeltetésszerű használatból és a szállításból adodó károkért felelőséget nem vállalok!
Figyelem! Mivel máshol is hirdetem, ezért innen bármikor eltünhet az aukció ha ott megveszik. De ameddig a termék itt fenn van addig garantálom a termék meglétét. ezért ha komoly a vételi szándék nem érdemes halogatni! Ha több darab is kellene, akkor az árból tudok engedni! A készülék jelenleg van raktáron, igy akár azonnal postázom, és másnapra már ott is lehet nálad.
Vedd meg most itt! Nálam a legolcsóbban , garanciával, rizikó nélkül! Bolti ára a legolcsobb helyen is jóval több mint 6000Ft!!!
-Az ár fix!
-Bármely 2 termék vásárlása esetén az ALAPDÍJAS postaköltséget állom, amennyiben a vásárlás összértéke meghaladja a 10. 000Ft-ot!
-Posta csak előre utalással, a vevő felelőségére. Személyes átvétel is lehetséges, ez nem zsákbamacska! Postaköltsége: 1000Ft+extrák
-További kérdésekre szívesen válaszolok!
Nézd meg a többi termékemet is, katt ide:
Jó licitálást



Jelenlegi ára: 5 090 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 11:45
. PROFI IRODAI / OTTHONI IRATMEGSEMMISITŐ,ÚJ GARIVAL - Jelenlegi ára: 5 090 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése