2011. július 29., péntek

Gábor Kálmán: A perifériáról a centrumba - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A perifériáról a centrumbaA könyv listaára: 2864 Ft. Leírás:
A kötet három fejezetbe csoportosított nyolc tanulmánya a magyarországi és a határon túli magyar fiatalok helyzetét, annak változásait vizsgálja. A vizsgálatok kiindulási tétele, hogy a rendszerváltást követő társadalmi átalakulással összefüggésben ifjúsági korszakváltás következett be, a fiatalok a perifériáról a centrumba kerültek, kiépült a fiatalok kommunikációs és fogyasztói státusa. Ez azt jelenti, hogy nyugat-európai kortársaikhoz hasonlóan a magyar fiatalok vállára is többféle nyomás nehezedik: a munkanélküliség, iskolai verseny, korai önállósodás, piaci szereplővé válás, feszültségoldó technikák használata. Ugyanakkor ez növekvő esélyeket is jelent, de a nyugat-európaiakhoz hasonló kihívásokra való válaszok kényszerét is. Az első nagy fejezetben a Korszakváltás és ifjúsági perspektívák a Kárpát-medencében cím alatt Gábor Kálmán vázolja fel bevezetésként az előzetes hipotéziseket a határon túli magyar fiatalok helyzetének értelmezéséhez, majd Veres Valér az erdélyi fiatalok társadalmi strukturális helyzetéről és jövőtervezéséről, míg Papp Z. Attila a romániai magyar középiskolai kultúrában megfigyelhető időhasználatról és iskolai teljesítményről ír. A második egység a tanulók és az oktatási rendszer változásait vizsgálja, így Csata Zsombor az iskolázottsági esélyek társadalmi meghatározottságát az erdélyi magyar ifjak körében, Erdei Itala pedig a kárpát-medencei hallgatói mobilitást. Végül az Értékek, normák, Identitás Erdélyben c. fejezetben Csata István az erdélyi magyar fiatalok értékeiről, Nagy (Bernáth) Julianna Krisztina ugyanezen csoport vallásosságáról, Veres Valér pedig a nemzeti identitásukat meghatározó tényezőkről fejti ki gondolatait. A tanulmányokat jegyzetek, irodalomjegyzék, grafikonok, táblázatok kísérik. Elsősorban társadalomkutatók figyelmébe ajánlott. ISBN: 963-9573-18-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:47
. Gábor Kálmán: A perifériáról a centrumba - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése