2011. szeptember 23., péntek

VÁLOGATOTT KÖNYVEK 68. - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Santa Montefiore
A francia kertész
Nem sokkal azután, hogy a Claybournes család Londonból Dorsetbe költözik, Mirandát sötét gondolatok kezdik gyötörni. A férje szinte soha nincs otthon, a gyerekek állandóan unatkoznak, ő pedig nem tudja rendben tartani a teljesen elburjánzott kertet. Így amikor egy jóképű, idősödő francia férfi felajánlja a segítségét, Miranda örömmel elfogadja, pedig akkor még nem sejti, hogy mennyire megváltoztatja majd az életüket Jean-Paul, akinek a kerthez kapcsolódó múltjára is fény derül.
Michael Connelly
Kilátó
Egy fizikust holtan találnak a Mulholland kilátónál, Los Angeles előkelő negyedében, és a boncolás során kiderül, hogy az áldozat radioaktív anyag közelébe kerülhetett. A hatóságok terroristakapcsolatokra gyanakodnak, így aztán Harry Bosch versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiderítse, mi történt, mielőtt a várost terrortámadás érné. A nyomozás során Boschnak szembe kell szállnia az FBI-jal és a Los Angeles-i rendőrség vezetőivel is.
Karen Harter
A szeretet ára
Amikor Samantha Dodd tizenhét évesen elszökik otthonról, azért teszi, mert nagyon szerelmes. Aztán néhány év múlva, amikor egyedülálló anyaként kell megküzdenie mindennapi megélhetéséért, úgy érzi, nincs más választása, mint visszatérni szülővárosába. A kérdés csak az, hogy vajon Sam képes lesz-e valamennyire javítani a kapcsolatát zsarnoki természetű apjával, a Bíróval. A súlyos betegségtől is szenvedő Samantha kétségbeesetten próbálja feltárni édesapja és saját múltját ebben a megható történetben.
Tom Rob Smith
A 44. gyermek
Lev Gyemidov, aki Sztálin rettegett állambiztonsági szolgálatának, az MGB-nek a tisztje, megtagadja, hogy saját feleségét, Raiszát árulónak bélyegezze, ezért Moszkvából száműzik Szibériába a helyi rendőrséghez. Lev új szolgálati helyén belecsöppen egy gyanús haláleset nyomozásába. Sorozatgyilkos elkövetőre gyanakszik, de a kommunista rezsim nem akarja elfogadni ilyen mérhetetlen gonoszság létezését, ezért a nyomozónak nincs más lehetősége, mint egyedül kideríteni az igazságot.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 08:11
. VÁLOGATOTT KÖNYVEK 68. - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése