2012. január 24., kedd

ÚJ Bontatlan MORTAL KOMBAT 9 LEgújabb XBOX 360 - Jelenlegi ára: 8 299 Ft


ÚJ BONTATLAN
MORTAL KOMBAT 9 ÚJABB RÉSZE
XBOX 360
A Mortal Kombat visszatér a legújabb résszel, mely nem közvetlen folytatása az eddigi epizódoknak, hanem az a régi alapokra helyezve hozza el az igazi Mortal Kombat élményt
Az Xbox 360 teljesítmények köszönhetően eddig nem látott megvalósításban tárul elénk a Mortal Kombat világa, hihetetlen 3D-s karakter modellekkel és környezettel, de aklasszikus 2D-s játékmenettel.
Az új grafikai motornak köszönhetően soha nem volt még ennyire látványos és véres egyMortal Kombat játék sem. Szinte érzed a csont repesztést, az ütés amelyet beviszel az ellenfélnek. Sőt! Most debütál a "Röntgen mód", ugyanis mikor egy hatalmas csapást viszel be az ellenfélnek akkor a játék az ellenséges karakter csontvázát, röntgen képét, mutatja és így látható, hogy hol is fejtette ki a hatását a hatalmas csapás.
Visszatérnek a régi kivégzések, természetesen még brutálisabb kivitelben és látványban. Újra lehetőség van arra, hogy az ellenfelet leüssük a pályáról, mint anno a régi Mortal Kombat-okban. Végezz ellenfeleddel, ahogy szeretnél, de a cél, hogy minél brutálisabb, igazi Mortal Kombat-os legyen.
Lehetőségek:
A Mortal Kombat visszatér, régi játékelemeken alapozva, de a mai kornak megfelelően,
Klasszikus Mortal Kombat pályák és karakterek újra szerepet kapnak,
Teljesen új multiplayer mód a Mortal Kombat-ban!
Érkezés 4-5 munkanap....
TOVÁBBI JÁTÉKOKÉRT Érdeklődj!!



Jelenlegi ára: 8 299 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 09:00
. ÚJ Bontatlan MORTAL KOMBAT 9 LEgújabb XBOX 360 - Jelenlegi ára: 8 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése